Hoteller i Guantánamo: få de bedste Guantánamo hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Guantánamo ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Guantánamo hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-21

2024-04-22


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Guantánamo, alle indkvarteringer i Guantánamo

3-stjernede hoteller i Guantánamo

Alle 3 stjerner hoteller »

  • Marti Hotel Guantánamo foto

    Marti Hotel Guantánamo

    3-stjernet Marti Hotel er placeret i nærheden af Parroqia de Santa Catalina de Riccis i Guantánamo. Marti Hotel Guantánamo ligger i næreheden Museo Municipal, tilbyder 21 værelser med byen udsigt.

  • E Marti Hotel Guantánamo foto

    E Marti Hotel Guantánamo

    Det 3-stjernede Hotel E Marti placerer gæsterne i cirka 1.3 km fra Politecnico 2 Diosmedes Cordova. Alle 21 klimatiserede værelser omfatter moderne faciliteter.

2-stjernede hoteller i Guantánamo

Alle 2 stjerner hoteller »

  • Guantanamo Hotel foto

    Guantanamo Hotel

    Guantanamo Hotel er et hotel, som ligger mindre end 5 minutters biltur fra Anfiteatro Guayo, og tilbyder gratis parkering, en natklub og en swimmingpool. Mariana Grajales Plaza de la Revolucion…

  • Villa La Lupe Guantánamo foto

    Villa La Lupe Guantánamo

    La Lupe er et 2-stjernet hotel 4,8 km fra Celula de Medicina og 4,5 km fra El Guararey. Overnatningsstedet byder på 50 gæsteværelser, som er indrettet med satellit-tv og klimaanlæg for et behageligt…

Vi tilbyder 5 hoteller i Guantánamo Cuba med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Guantánamo, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Guantánamo hoteller og indkvartering. Vi har Guantánamo centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Guantánamo lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Guantánamo kort