Hoteller i Ciego de Avila: få de bedste Ciego de Avila hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Ciego de Avila ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Ciego de Avila hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-21

2024-04-22


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Ciego de Avila, alle indkvarteringer i Ciego de Avila

4-stjernede hoteller i Ciego de Avila

Alle 4 stjerner hoteller »

  • E Rueda Hotel Ciego de Avila foto

    E Rueda Hotel Ciego de Avila

    Beliggende i Ciego de Avila, har E Rueda Hotel valutaveksling og en værdiboks. Denne indkvartering består af 30 værelser. Gæsterne kan bruge tøjvask og roomservice på stedet.

  • E Rueda Hotel Ciego de Avila foto

    E Rueda Hotel Ciego de Avila

    E Rueda Hotel er en 4 stjernede hotel i det historiske centrum af Ciego de Avila. This accommodation accommodates guests in the historical centre of Ciego de Avila.Bars and restaurants are also…

2-stjernede hoteller i Ciego de Avila

Alle 2 stjerner hoteller »

  • Ciego De Avila Hotel foto

    Ciego De Avila Hotel

    Ciego De Avila Hotel ligger minutters gang fra El Batanga, med gratis parkering og en udendørs pool. Cine Carmen og Feria Comercial ligger inden for 5 minutters og 5 minutters kørsel på dette hotel.

  • Santiago Habana Hotel Ciego de Avila foto

    Santiago Habana Hotel Ciego de Avila

    Santiago Habana Hotel Ciego de Avila ligger kun 5 minutters gang fra La Cima og tilbyder gratis parkering og en restaurant. Du kan finde Zoologico kun 300 meter fra indkvarteringen.

Vi tilbyder 4 hoteller i Ciego de Avila Cuba med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Ciego de Avila, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Ciego de Avila hoteller og indkvartering. Vi har Ciego de Avila centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Ciego de Avila lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Ciego de Avila kort